Do zjazdu A3C pozostało
Zjazd trwa :D

Błąd przy odpalaniu Army na modach

Masz problem? Ten dział jest dla ciebie.
Posty: 2 • Strona 1 z 1

Błąd przy odpalaniu Army na modach

Postprzez Reker » 4 sie 2019, o 11:03

Przy uruchomieniu gry na modach pojawia się u mnie błąd "No entry 'bin\config.bin/RscTitles/BWA3_NaviPad/Map.widthRailWay'. Mogę go bez problemu skwitować i nie wpływa on na jakieś błędy w trakcie rozgrywki, ale jest on dosyć irytujący :roll: Po reinstalce gry i wszystkich modów dalej występuje. Spotkał się ktoś może z takim błędem? :cry:
Obrazek
Reker
St Szeregowy
Avatar użytkownika
St Szeregowy

Posty: 18
Dołączył(a): 6 lip 2019, o 12:18
Lokalizacja: Poznań

Re: Błąd przy odpalaniu Army na modach

Postprzez Radrix » 4 sie 2019, o 11:06

Wszyscy to mają. Po update modów powinno zniknąć, a tymczasem musisz klikać.
Zamykam.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Radrix
Podporucznik
Avatar użytkownika
Podporucznik
Karts DLCHelicopters DLCMarksman DLC

Posty: 1838
Dołączył(a): 15 gru 2014, o 12:53
Lokalizacja: Stargard


Posty: 2 • Strona 1 z 1

Powrót do Pomoc techniczna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości